top of page

Blåbærlapper

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

3 egg
3 dl surmelk
4 1/2 dl mel
1 1/2 ts natron
3/4 dl sukker
2 dl blåbær

Smør til steking

Friske blåbær og blåbærsaus til servering
Mynte til pynt

Visp sammen egg og melk, og ha i mel, natron, sukker og blåbær. Rør godt. Det skal ikke være klumper. Settes så til svelling i ca 30 min.
Ha smør i pannen og øs på tynne, runde lapper. Stekes på begge sider til pen farge. Servér med friske blåbær og blåbærsaus, pynt med mynte.

Servér gjerne med blåbærkrem til.

© 2025 by Inkognito AS.

Artisjokksalat med ricottakrem

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page