top of page
Blåbær-/yoghurtkrem
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Krem:
3 plater gelatin
150 g blåbær
1,3 dl yoghurt naturell
2 dl fløte
1,3 dl melk
60 g sukker
4 eggeplommer
Myntesaus:
1 dl fløte
8 mynteblader
175 g sjokolade, hvit
Bløtlegg gelatinen i kaldt vann, klem av vannet. Kjør blåbær og yoghurt til puré med en mikser. Pisk fløten til krem.
Kok opp melk og sukker, ta av platen og visp inn eggeplommer. Sett kjelen tilbake på platen og varm opp litt (må ikke koke). Rør inn gelatinmassen. Avkjøl. Rør inn blåbær-/yoghurtpuré og vend inn kremen.
Saus: Kok opp fløte og finhakkede mynteblader. La sausen trekke i 5 min. Tilsett sjokoladen i biter og la den smelte inn.
ELEGANT TITLE
bottom of page