Banh Cam med pasjonsfrukt- og chili curd
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Vanskelig
Tid: 45 minutter
Boller
130 g rismel
20 g hvetemel
45 g sukker
1/2 ts salt
5 ts potetmel
1,2 dl vann
1 ts bakepulver
Sesamfrø
Pasjonsfrukt- og chili curd
3 pasjonsfrukt
1/2 rød chili, finhakket
2 ss sitronskall, revet
150 g kaldt smør, i terninger
250 g sukker
4 egg
Boller
Bland alle ingrediensene bortsett fra sesamfrø til en smidig deig. Trill deigen til små baller og rull dem i sesamfrø. Friter dem i en frityrgryte på 165 grader til de er gylne, ca. 7 minutter.
Pasjonsfrukt- og chili curd
Ha pasjonsfrukt, chili, sitronskall, smør og sukker i en glassbolle. Sett bollen over en kjele med nesten kokende vann. Varm forsiktig opp under omrøring til smøret har smeltet og sukkeret har løst seg helt opp. Tilsett eggene ett om gangen og fortsett å røre til kremen tykner. Dette tar ca. 30 minutter. Dypp bollene i pasjonsfrukt- og chili curd.