Appelsinspaghetti og kiwikrem
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
5 plater gelatin
2 dl appelsinjuice, ferskpresset
1 ss sukker
1 dl sukker
2 ss vann
100 g pinjekjerner
Formfett
2 kiwi
2 ss mascarpone
1 ss melis
1 ss crème fraîche
1/2 melon
Pistasjis
Mynte, frisk
Legg gelatin i bløt i kaldt vann. Varm opp appelsinjuice og sukker. Vri opp gelatin og smelt i juice. Avkjøl på et brett dekket med plastfolie. Settes kaldt i 2 timer. Kutt i tynne strimler ved servering.
Kok sukker og vann til lys karamell. Tilsett pinjekjerner. Rør rundt og ha over i aluminiumsringer smurt med formfett. Avkjøl i romtemperatur.
Skrell kiwi. Del i fire og fjern den hvite kjernen. Mos kiwi forsiktig med en gaffel. Bland med mascarpone, melis og crème fraîche.
Anrett kiwikrem i en rund form på tallerken. Topp med melon kuttet i biter. Legg på appelsinspaghetti. Legg på nøttebunn og topp med pistasjis. Pynt med frisk mynte.