top of page
Appelsinsalat med sitrussorbet
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
4 appelsiner
3 plater gelatin
2 dl appelsinsaft
1 ss sukker
2 dl sitronsaft
1 dl sukker
2 dl appelsinsaft
1 eggehvite
Sjokolade, finhakket
Skjær vekk skallet og den hvite hinnen på appelsinene med en kniv. Skjær ut appelsinfileter.
Legg gelatin i bløt. Varm opp appelsinsaft og sukker. Smelt i gelatin og avkjøl på et brett dekket med plastfolie. La stå kjølig i en time, og skjær i tynne strimler.
Varm sitronsaft og sukker til sukkeret er oppløst. Tilsett appelsinsaft. Avkjøl. Pisk eggehvite stiv. Bland med sitrus og frys i en ismaskin eller fryser.
Legg appelsinfiletene i en dyp skål. Legg på appelsingelé. Dryss over finhakket sjokolade. Topp med sorbet.
bottom of page