top of page

Ananas- og myntesuppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 ananas
1 dl sukker
1 dl vann
1/2 dl rom hvit
En neve mynteblader, friske

1 papaya

Skjær vekk skallet på ananasen med en kniv. Del ananasen i fire og fjern den trevlete delen i midten. Kutt fruktkjøttet i biter. Kok opp sukker og vann. Tilsett rom. Ha ananasbitene i en mikser. Spe med sukkerlaken og kjør ananasen til puré. Ta halvparten av puréen ut av mikseren. Kjør resten av puréen med mynteblader.
Del papaya i to. Fjern frø. Kutt fruktkjøttet i biter, eller bruk et noisettejern og lag små kuler. Fordel ananaspureen uten mynte i fire suppeskåler. Legg i papayabiter. Topp med myntepureen. Servér straks.

ELEGANT TITLE

bottom of page