top of page
Ananas- og myntesuppe
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 ananas
1 dl sukker
1 dl vann
1/2 dl rom hvit
En neve mynteblader, friske
1 papaya
Skjær vekk skallet på ananasen med en kniv. Del ananasen i fire og fjern den trevlete delen i midten. Kutt fruktkjøttet i biter. Kok opp sukker og vann. Tilsett rom. Ha ananasbitene i en mikser. Spe med sukkerlaken og kjør ananasen til puré. Ta halvparten av puréen ut av mikseren. Kjør resten av puréen med mynteblader.
Del papaya i to. Fjern frø. Kutt fruktkjøttet i biter, eller bruk et noisettejern og lag små kuler. Fordel ananaspureen uten mynte i fire suppeskåler. Legg i papayabiter. Topp med myntepureen. Servér straks.
ELEGANT TITLE
bottom of page