top of page
Ananas- og mangospyd
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 ananas
1 mango
1 dl sukker
1 dl vann
2 ss rom
1 dl søt kokoskrem
1 vaniljestang
1 dl kesam
Til pynt:
2 pasjonfrukt
Rosepepper
Kutt vekk skallet på ananasen. Del den i fire på langs og fjern den trevlete kjernen. Kutt resten av ananasen i staver. Skrell mangoen og kutt kjøttet i staver. Træ fruktstavene på spyd og legg dem over i en ildfast form. Kok opp sukker og vann. Ha i rom og hell sukkerlaken over frukten. Bak frukten i ovnen på 180 °C i 30 min.
Varm opp kokoskrem og vaniljestang som er delt i to. La det trekke i 10 min. Visp den varme kokoskremen inn i kesamen. Retten kan serveres varm eller kald.
ELEGANT TITLE
bottom of page