Kremet couscous

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 dl vann
1 dl limesaft
1 ss sukker
100 g couscous
1 ss crème fraîche
100 g sukker
2 ss vann
1 ss vann
1 ss smør
200 g ananas, finhakket
1 ss chili, finhakket
1 lime
50 g pistasjnøtter
1 dl mango i tynne strimler
Eventuelt vaniljeis
Kok opp vann, limesaft og sukker. Hell den varme laken over couscous. La stå 10 min. Vend inn crème fraîche. Fyll 4 porsjonsformer eller kaffekopper halvfulle med couscous.
Kok sukker og 2 ss vann til karamell. Ha i 1 ss vann og smør. Ha i ananas og chili. Kok på svak varme i 7-8 min. Smak til med limesaft.
Anrett ananas på toppen av couscous. Topp med pistasjnøtter og mango. Servér mens ananas fortsatt er varm, aller helst med en kule vaniljeis på toppen.