top of page
Åpen tiramisu
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 stk. eggeplommer
2 stk. eggehvite
14 stk. fingerkjeks
2 ss sukker
1 stk. vaniljestang
200 g mascarpone ost
2 dl espressokaffe
2 ss amaretto
2 ss kakaopulver
100 g mørk sjokolade
1. Pisk eggeplommer og sukker luftig.
2. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene bland disse med mascarpone
3. Bland dette sammen med eggedosisen.
4. Pisk eggehvitene stive og vend dette inn i ostemassen.
5. Bland sammen kaffe og amaretto og dypp fingerkjeksen raskt ned i blandingen.
6. Legg fingerkjeks og mascarponekremen lagvis til alt er brukt opp, avslutt med kakaopulver og revet sjokolade Denne desserten kan serveres både i form , glass eller åpen på tallerken.
ELEGANT TITLE
bottom of page