Bøker og bokasiner fra Pepper Publishing
Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.
Inkognito as har produsert alle bøkene.
Tidligere utgivelser
Stars shining on Cape Town and the winelands
Wine guide
Utgitt på engelsk, 2015
Stars shining on Cape Town and the winelands
Restaurant guide
Utgitt på engelsk, 2016
Stars shining on Cape Town and the winelands
Travel guide
Utgitt på engelsk, 2016
Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt.
De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.
Tasteful memories of Persia
Bandehy, Sjøberg, Pedersen
Utgitt på norsk, 2015
Engelsk e-bok, 2016
Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.
Høstetid
Sjøberg, Mathisen, Juell
Utgitt på norsk, 2014
Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.
Festmat
Kolderup, Mathisen
Utgitt på norsk, 2013
Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.
Stjernedryss over Cape Town
Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen
Utgitt på norsk, 2012
En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004
Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.
Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk og engelsk, 2004
Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.
Fanget mellom to permer
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004
Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.