![boker-web2.jpg](https://static.wixstatic.com/media/f2fd1b_47b6f58fde814ab4bc0e72cb2b40373e~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_51,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/f2fd1b_47b6f58fde814ab4bc0e72cb2b40373e~mv2.jpg)
Bøker og bokasiner fra Pepper Publishing
Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.
Inkognito as har produsert alle bøkene.
Tidligere utgivelser
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.37.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_ca54cd11af674b18b2f26003e1000319~mv2.png/v1/fill/w_57,h_63,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2014_58_37.png)
Stars shining on Cape Town and the winelands
Wine guide
Utgitt på engelsk, 2015
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.15.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_fa1e9d07052c495a9133670218ee7bb9~mv2.png/v1/fill/w_57,h_63,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2014_59_15.png)
Stars shining on Cape Town and the winelands
Restaurant guide
Utgitt på engelsk, 2016
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.57.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_3d0127f4001c4d8ea3177732af050aba~mv2.png/v1/fill/w_58,h_63,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2014_58_57.png)
Stars shining on Cape Town and the winelands
Travel guide
Utgitt på engelsk, 2016
Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt.
De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 15.00.07.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_726bb37c365d4a7cbf7483a38cb9d2b2~mv2.png/v1/fill/w_56,h_62,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2015_00_07.png)
Tasteful memories of Persia
Bandehy, Sjøberg, Pedersen
Utgitt på norsk, 2015
Engelsk e-bok, 2016
Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.58.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_4c7c9247c13649968cba093f57a8fdf6~mv2.png/v1/fill/w_56,h_60,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2014_59_58.png)
Høstetid
Sjøberg, Mathisen, Juell
Utgitt på norsk, 2014
Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.54.17.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_60a99bdfbd2242d8aef43f42cd43e121~mv2.png/v1/fill/w_58,h_65,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2014_54_17.png)
Festmat
Kolderup, Mathisen
Utgitt på norsk, 2013
Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.
![stjernedryssovercapetown.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_733bf25a7c9f48b5acba4da4437b50d3~mv2.jpg/v1/fill/w_56,h_66,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/stjernedryssovercapetown.jpg)
Stjernedryss over Cape Town
Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen
Utgitt på norsk, 2012
En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.29.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_b5ed4cc242134e0d9981f286f4a48c50~mv2.png/v1/fill/w_52,h_66,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2014_59_29.png)
Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004
Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.
![Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.49.png](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_2e1cce2d5a1d4f3badcd0cf934a5a4d1~mv2.png/v1/fill/w_52,h_66,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/Skjermbilde%202020-03-11%20kl_%2014_58_49.png)
Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk og engelsk, 2004
Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.
![fangetkokebokside1.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_09c32f50dc7f4c1bb972d0c1a5c5aa27~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_6,w_1181,h_1469/fill/w_53,h_66,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/fangetkokebokside1.jpg)
Fanget mellom to permer
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004
Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.