top of page
boker-web2.jpg

Bøker og bokasiner fra Pepper Publishing

Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.

Inkognito as har produsert alle bøkene.

    Bokpakke!

    Kjøp tre bøker til kun 1450,-  

    Asiatisk-mat-cover.png
    210059-fanget-av-naturen-forsiden.jpg
    Stjernedryss-omslag-nett.jpg

    Bokasinpakke!

    Kjøp 5 bokasiner til kun 800,-  

    pepper aktualitet bokasin cover nr 4 2022 1.jpg
    pepper ost bokasin cover nr 5 2022 1.jpg
    Pepper Alkoholholdig drikke magasin 2021 1.jpg
    Pepper supper og gryter magasin 1 2022.jpg
    pepper aktualitet bokasin cover nr 2 2022 1.jpg

    Tidligere utgivelser

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.37.png

    Stars shining on Cape Town and the winelands
    Wine guide
    Utgitt på engelsk, 2015

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.15.png

    Stars shining on Cape Town and the winelands
    Restaurant guide
    Utgitt på engelsk, 2016

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.57.png

    Stars shining on Cape Town and the winelands
    Travel guide
    Utgitt på engelsk, 2016


    Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt.
    De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 15.00.07.png

    Tasteful memories of Persia
    Bandehy, Sjøberg, Pedersen
    Utgitt på norsk, 2015
    Engelsk e-bok, 2016

    Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.58.png

    Høstetid

    Sjøberg, Mathisen, Juell
    Utgitt på norsk, 2014

     

    Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.54.17.png

    Festmat
    Kolderup, Mathisen

    Utgitt på norsk, 2013

     

    Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.

    stjernedryssovercapetown.jpg

    Stjernedryss over Cape Town

     

    Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen
    Utgitt på norsk, 2012

     

    En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
     

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.29.png

    Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse

    Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss

    Utgitt på norsk, 2004

    Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.

    Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.49.png

    Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten

    Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
    Utgitt på norsk og engelsk, 2004

    Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.

    fangetkokebokside1.jpg

    Fanget mellom to permer

    Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
    Utgitt på norsk, 2004

     

    Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.

    bottom of page