top of page
boker-web2.jpg

Bøker og bokasiner fra Pepper Publishing

Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.

Inkognito as har produsert alle bøkene.

Bokpakke!

Kjøp tre bøker til kun 1450,-  

Asiatisk-mat-cover.png
210059-fanget-av-naturen-forsiden.jpg
Stjernedryss-omslag-nett.jpg

Bokasinpakke!

Kjøp 5 bokasiner til kun 800,-  

pepper aktualitet bokasin cover nr 4 2022 1.jpg
pepper ost bokasin cover nr 5 2022 1.jpg
Pepper Alkoholholdig drikke magasin 2021 1.jpg
Pepper supper og gryter magasin 1 2022.jpg
pepper aktualitet bokasin cover nr 2 2022 1.jpg

Tidligere utgivelser

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.37.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Wine guide
Utgitt på engelsk, 2015

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.15.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Restaurant guide
Utgitt på engelsk, 2016

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.57.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Travel guide
Utgitt på engelsk, 2016


Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt.
De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 15.00.07.png

Tasteful memories of Persia
Bandehy, Sjøberg, Pedersen
Utgitt på norsk, 2015
Engelsk e-bok, 2016

Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.58.png

Høstetid

Sjøberg, Mathisen, Juell
Utgitt på norsk, 2014

 

Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.54.17.png

Festmat
Kolderup, Mathisen

Utgitt på norsk, 2013

 

Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.

stjernedryssovercapetown.jpg

Stjernedryss over Cape Town

 

Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen
Utgitt på norsk, 2012

 

En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
 

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.29.png

Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss

Utgitt på norsk, 2004

Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.49.png

Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk og engelsk, 2004

Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.

fangetkokebokside1.jpg

Fanget mellom to permer

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004

 

Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.

bottom of page