top of page

Lammeskank med sopprisotto

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 lammeskanker
Salt og pepper
1 hakket gul løk
4 hvitløkfedd i skiver
4 dl økologisk hvitvin
2 boks hakkede tomater, Änglamark
2 dl vann

1 sjalottløk, hakket
1 hvitløkfedd, hakket
2 dl sopp, rensede og i mindre biter
4 dl risottoris
Økologisk smør
1 dl økologisk hvitvin
Ca. 8 dl kyllingbuljong
2 dl økologisk parmesan, revet

Krydre lammeskankene med salt og pepper. Ha kjøttet over i en ildfast form sammen med løk, hvitløk, vin, tomater og vann. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek midt i ovn ved 160 °C i ca. 2 timer eller til kjøttet er mørt.
Surr sjalottløk, hvitløk, sopp og ris i smør over svak varme i et par min uten at det får farge. Tilsett vinen og kok den inn. Tilsett buljongen litt etter litt, rør hele tiden. Kok inn væsken i risen til den er ferdigkokt. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

Server med bakte rotgrønnsaker og litt av sjyen fra lammeskankene som saus.

Bold Title

bottom of page