top of page

Karbonadebiffer med bacon

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g poteter
4 hvitløkfedd
Olje til steking
2 paprika i biter
2 rødløk i båter
1 squash i biter
1 neve sorte oliven
Salt og pepper
2 ts provencekrydder

600 g kjøttdeig
1 egg
2 ss kremfløte
4 skiver bacon

3 dl kesam
50 g blåskimmelost

Vask poteter og legg dem sammen med hvitløkfedd i ildfast form. Ringle over oljen og stek i ovn ved 200 °C i 10 min. Ta ut potetene og legg på grønnsaker. Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Stek videre i 15 min.
Bland sammen kjøttdeig med egg og fløte. Krydre med salt og pepper. Form fire karbonader og surr en skive bacon rundt hver biff. Stek på svak varme til de er gjennomstekte.
Rør sammen kesam og ost til en saus og servér.

Familiedeig er et billigere alternativ til karbonadedeig.

Bold Title

bottom of page