Hjemmelagde fiskekaker
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
500 g fersk skinn og beinfri filet av sei, laks, steinbit eller torsk
1 ts salt og pepper
1 ss potetmel
1 økologisk egg
2 dl økologisk melk
Eventuelt litt revet muskatnøtt etter smak
1 dl hakket økologisk gressløk
Økologisk smør og olje til steking
Ta fisken rett fra kjøleskapet, og skjær den i biter. Ha fisk, salt og pepper i en kjøkkenmaskin og kjør raskt sammen. Tilsett resten av ingrediensene og kjør sammen til en jevn farse. Form farsen til kaker med fuktige hender. Stek kakene i smør og olje på begge sider over middels varme til kakene har pen farge og er gjennomstekte.
Magnus kommentar:
Hjemmelagde fiskekaker er så lett å lage, også kan du tilsette de krydderne du selv ønsker. Dill, persille, basilikum, koriander, hvitløk, chili eller lime. Bruk kjøleskapskald fisk og melk, da bli resultatet best!
Server med dillstuede poteter, og råkost. Smeltet smør med egg, løk og persille er godt til.