top of page

Grillet biff med asparges og urtesmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g økologisk smør, romtemperert
Revet skall fra 1/2 sitron
2 pressede hvitløkfedd
1 dl hakkede friske urter, økologiske
Salt og pepper

4 økologiske oksebiffer á ca. 180 g
Ca. 20 asparges
Olivenolje

Ha smøret i en bolle sammen med sitron, hvitløk og urter. Rør godt sammen, gjerne med miksmaster. Krydre med salt og pepper. Pakk inn smøret i bakepapir til en rull. Sett kaldt til servering.
Gni inn kjøtt og asparges med olje. Krydre med salt og pepper. Grill kjøttet over middels høy varme til det pipler opp kjøttsaft. Snu biffene og grill videre et par minutter. La kjøttet hvile et par minutter før servering. Grill aspargesene ved siden av biffene. Server med urtesmør skåret i skiver.

Server med bakt potet, eller grillede småpoteter. Hvis du ikke har lyst på potet, kan en stor deilig sommersalat med masse godt i serveres til.

Bold Title

bottom of page