Fylte paprikaer
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 pk økologisk kjøttdeig
1 hakket løk
2 hakkede hvitløkfedd
Olje til steking
1 hakket rød chili
2 ss tomatpure
1 boks Änglamark hakkede tomater
Salt og pepper
4 ss hakkede friske urter for eksempel timian, basilikum eller oregano
4 paprikaer
4 dl revet ost
Stek kjøttdeig, løk og hvitløk i olje i en kjele. Tilsett chili og tomatpure og surr videre et minutt. Ha over hakkede tomater og kok sammen i ca. 10 minutter. Smak til med salt, pepper og urter.
Del paprikaene på langs og fjern steinene. Ha paprikaene i en ildfast form, og fordel kjøttblandingen i paprikaene. Dryss over revet ost, og stek midt i ovn ved 175 °C i ca. 20 minutter eller til paprikaene er myke, og osten har pen farge.
Server med godt brød og en blandet salat eller nykokt ris.