Buljongkokte kyllinglår med vill ris
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 store økologiske kyllinglår
Salt og pepper
4 økologiske gulrøtter i biter
2 økologiske løk i båter
3 stangselleristilker i biter
2 hvitløkfedd i skiver
Et par stilker frisk økologisk timian
Et par stilker frisk økologisk persille
1 laurbærblad
1 liter kylling buljong
4 porsjoner økologisk vill ris
Gni inn kyllinglårene med salt og pepper, og ha dem i en stor kjele sammen med alt unntatt risen. Kok kyllinglårene i ca. 1 time. Fjern skummet som kommer opp. Når lårene har kokt i ca. 30 minutter setter du over risen etter anvisning på pakken. Server.
Magnus kommentar:
Tenk på morgendagen når du lager mat. En middag kan fort bli til to hvis du koker 8 kyllinglår i stedet for 4. Av de resterende lårene kan du lage en deilig kyllingpai eller suppe. Kanskje en sunn kyllingsalat, selvfølgelig også med litt risrester.
Kok gjerne med flere grønnsaker mot slutten av koketiden så alt er ferdig samtidig. Dette er ”one-pot-wonder” på sitt beste!