top of page

Blåskjellpasta

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 porsjoner spagetti

1 løk, hakket
2 hvitløkfedd i skiver
1 ts tørket timian
1-2 nett blåskjell
Olje
4 dl eplejuice

2 dl matfløte
Maizena
Salt og pepper
2 ss rød chili, hakket

Kok spagettien som anvist på pakken.
Surr løk, hvitløk, timian og blåskjell i olje. Ha over eplejuice og damp i 5 min til alle blåskjellene er åpnet. Ta opp skjellene fra kjelen.
Pisk sammen matfløte og maizena og jevn sausen. Smak til med salt og pepper og vend i blåskjellene og pasta. Dryss over hakket chili ved servering.

Servér med kneip og litt hakket persille. Ha gjerne noen grønnsaker i pastaen.

Bold Title

bottom of page