top of page

Bønner med rød pesto og kyllingspyd

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 boks hvite bønner
1 rødløk
2 hvitløkfedd
1 rød paprika
Olje til steking
2-3 ss tomatpesto
1 neve cherrytomater, delte

4 kyllingbryst
Salt og pepper
1-2 ts timian
1/2 boks ruccula

Skyll bønnene i kaldt vann og la dem renne av i en sil. Surr løk, hvitløk og paprika i olje. Vend i bønner, tomatpesto og tomater.
Del kyllingbrystene i to på langs og tre dem på spyd. Krydre med salt, pepper og timian.
Grill eller stek spydene 2-3 min på hver side eller til de er gjennomstekte. Servér med ruccula.

Bruk frossen kyllingfilet hvis den er billigere en fersk.

Bold Title

bottom of page