top of page

Urtefarsert lakserulade med cocobønner

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g kyllingfarse
1 egg
1 dl friske urter, hakkede
Salt og pepper
4 skiver laksefilet, ca 2 cm tykke og 15 cm brede

2 sjalottløk, hakket
2 hvitløkfedd, presset
1 ss olivenolje
2 dl hvitvin
1 hønsebuljongterning
4 dl cocobønner, kokte
4 tomater i terninger
1 neve basilikumblader

4 tynne brødkrutonger eller
2 dl brødterninger
4 ss urteolje
Urter til pynt

Miks sammen kyllingfarse med egg og urter. Smak til med salt og pepper. Fordel farsen på lakseskivene og rull sammen til fire rulader. Pakk dem inn i aluminiumsfolie og bak i ovn på 180 °C i ca 25 min eller til de er gjennomstekte. La ruladene kjølne litt og pakk ut fra folien. Kutt og brun evt ruladene i litt smør ved servering.
Surr sjalottløk og hvitløk i oljen. Ha over vin og buljongterning og kok sammen. Ha i bønner og kok opp. Vend i tomatterninger og basilikum ved servering. Smak til med salt og pepper.
Servér lakserulader med bønner, krutonger og pynt med urteolje og friske urter.

Servér gjerne litt salat til.

Bold Title

bottom of page