Svinekoteletter med bakte røtter og sennep

INGREDIENSER

Porsjoner

4

600 g småpoteter
600 g rotgrønnsaker f.eks gulrøtter, pastinakk, selleri
Olje
Salt og pepper
6 hvitløkfedd
2 ts timian

4 svinekoteletter uten bein
4 ts sennep
1 dl strøkavring

2 dl rømme
1 dl friske urter, hakkede

Det finnes billige merker med svinekoteletter, eller kjøp frosne.

SLIK GJØR DU

Vask potetene og skrell rotgrønnsakene. Legg utover i en ildfast form og ringle over olje. Krydre med salt, pepper, hvitløk og timian. Stek i ovn ved 200 °C i ca 30 min eller til alt er mørt.
Gni inn kotelettene med sennep og vend dem i strøkavring. Stek kotelettene i olje til de er gjennomstekte.
Rør sammen rømme med urter og smak til med salt og pepper. Servér.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram