top of page
Svinekoteletter med bakte røtter og sennep
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g småpoteter
600 g rotgrønnsaker f.eks gulrøtter, pastinakk, selleri
Olje
Salt og pepper
6 hvitløkfedd
2 ts timian
4 svinekoteletter uten bein
4 ts sennep
1 dl strøkavring
2 dl rømme
1 dl friske urter, hakkede
Vask potetene og skrell rotgrønnsakene. Legg utover i en ildfast form og ringle over olje. Krydre med salt, pepper, hvitløk og timian. Stek i ovn ved 200 °C i ca 30 min eller til alt er mørt.
Gni inn kotelettene med sennep og vend dem i strøkavring. Stek kotelettene i olje til de er gjennomstekte.
Rør sammen rømme med urter og smak til med salt og pepper. Servér.
Det finnes billige merker med svinekoteletter, eller kjøp frosne.
Bold Title
bottom of page