top of page
Svinekoteletter med bakte røtter og sennep
INGREDIENSER
Porsjoner
4
600 g småpoteter
600 g rotgrønnsaker f.eks gulrøtter, pastinakk, selleri
Olje
Salt og pepper
6 hvitløkfedd
2 ts timian
4 svinekoteletter uten bein
4 ts sennep
1 dl strøkavring
2 dl rømme
1 dl friske urter, hakkede
Det finnes billige merker med svinekoteletter, eller kjøp frosne.
SLIK GJØR DU
Vask potetene og skrell rotgrønnsakene. Legg utover i en ildfast form og ringle over olje. Krydre med salt, pepper, hvitløk og timian. Stek i ovn ved 200 °C i ca 30 min eller til alt er mørt.
Gni inn kotelettene med sennep og vend dem i strøkavring. Stek kotelettene i olje til de er gjennomstekte.
Rør sammen rømme med urter og smak til med salt og pepper. Servér.
Bold Title
bottom of page