top of page

Svinekoteletter med bakte røtter og sennep

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g småpoteter
600 g rotgrønnsaker f.eks gulrøtter, pastinakk, selleri
Olje
Salt og pepper
6 hvitløkfedd
2 ts timian

4 svinekoteletter uten bein
4 ts sennep
1 dl strøkavring

2 dl rømme
1 dl friske urter, hakkede

Vask potetene og skrell rotgrønnsakene. Legg utover i en ildfast form og ringle over olje. Krydre med salt, pepper, hvitløk og timian. Stek i ovn ved 200 °C i ca 30 min eller til alt er mørt.
Gni inn kotelettene med sennep og vend dem i strøkavring. Stek kotelettene i olje til de er gjennomstekte.
Rør sammen rømme med urter og smak til med salt og pepper. Servér.

Det finnes billige merker med svinekoteletter, eller kjøp frosne.

Bold Title

bottom of page