Svinekotelett kokt i rosévin

INGREDIENSER
Porsjoner
4
4 svinekoteletter
Salt og pepper
Smør til steking
6 dl rosévin
40 g ingefær
4 fedd hvitløk
400 g blå kongopoteter (eller annen potet-type)
4 ss smør
Salt og pepper
1 grønn squash
1 ss sesamolje
1 lime
En liten neve koriander, frisk
Salt
SLIK GJØR DU
Ha salt og pepper på kotelettene. Brun dem på begge sider i en varm panne. Hell over rosévin, ingefær og hvitløk. Reduser til vinen/kraften tykner.
Skrell poteter. Kok dem helt møre i vann. Sil av vannet og damp potetene tørre. Mos dem og tilsett smør, salt og pepper.
Del squash i tynne strimler med en ostehøvel. Bland sammen med sesamolje, lime og koriander. Smak til med salt.
Anrett kotelettene på potetmosen. Hell over saus. Legg på squash og koriandersalat på toppen.