Sennep-, løk- og estragonpølser

INGREDIENSER

Porsjoner

20

2,5 kg magert svinekjøtt
500 g svinefett
1 ss salt
1 ts malt sortpepper
1 ts karri
2 rødløk, hakket
1 sitron, saften
1 dl grov sennep
2 ss dijonsennep
4 ss estragon, hakket

1-2 meter svin- eller lammetarm

Stek pølsene og servér med grov potetstappe, bakte rotgrønnsaker og en god sennepsjy.

SLIK GJØR DU

Kutt opp kjøtt og fett i passe biter og kværn det grovt.
Bland inn resten av ingrediensene i deigen og bland godt sammen, gjerne i kjøkkenmaskin.
Sett svinetarmen på pølsehornet og fyll tarmen med deigen. Knyt den fylte tarmen i begge ender og prikk hull i med en tannpirker. Vri tarmen noen ganger slik at du får så lange pølser som du ønsker.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram