top of page

Rekesmørbrød

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g reker, ferske
1 sitron
Sort pepper
2 ss olivenolje
1 ss dill, finhakket

1 dl majones
1 dl rømme
1/2 agurk
2 sjalottløk
2 ss dill, finhakket
En neve frisk salat

4 brødskiver, grove

Rens reker. Ha dem over i en bolle og tilsett revet sitronskall, nykvernet sort pepper, olivenolje og frisk dill. Bland godt.
Bland majones med rømme. Kutt agurk i små biter. Finkutt sjalottløk. Ha det over i majonesen sammen med finhakket dill. Vask og riv salaten.
Legg en brødskive på hver tallerken. Ha på et par spiseskjeer med majones. Legg på salat og reker. Pynt med frisk dill og en sitronskive.

Bold Title

bottom of page