top of page
Pasta carbonara med reker, asparges og parmesan

INGREDIENSER
Porsjoner
4
4 porsjoner spaghetti
2 dl kremfløte
1 sjalottløk, finhakket
1 ss sennep
2 ss sitronsaft
1 ss gressløk, hakket
200 g reker
20 asparges i biter, kokte
1 ss pepper, grovmalt
1 dl parmesan,høvlet
1 dl bacon i biter, sprøstekt
4 eggeplommer
Friske urter til pynt
Vær kresen når du kjøper pasta! Ofte skiller det kun noen få kroner mellom bra og dårlige varianter.
SLIK GJØR DU
Kok pastaen som anvist på pakken. Sil fra vannet.
Ha fløte, løk, sennep og sitronsaft i en kjele og kok til det begynner å tykne. Vend i pasta, gressløk, reker og asparges.
Fordel pasta, grønnsaker og saus på fire tallerkener. Pepre godt og ha høvlet parmesan og baconbiter over. Legg en eggeplomme oppå og pynt med friske urter.
Bold Title
bottom of page