top of page
Parmesanbakt laksefilet

INGREDIENSER
Porsjoner
4
4 biter laksefilet
Salt og pepper
30 g parmesan, revet
8 cherrytomater
1 blomkål
4 porsjoner tagliatelle, fersk
1 dl pesto
1 dl erter
Basilikum, frisk, til pynt
Bruk gjerne andre fiskesorter i denne retten, f.eks. torsk eller sei. Skalldyr smaker godt til.
SLIK GJØR DU
Legg fiskestykkene i ildfast form og ha på salt, pepper og parmesan. Sett tomater ved siden av fisken og stek i ovn på 180 °C i 12-15 min.
Del blomkålen i små buketter og stek i tørr stekepanne på svak varme til de er møre. Smak til med salt og pepper.
Kok opp rikelig med vann og ha i godt med salt. Kok pasta til den er al dente, sil fra vannet. Bland pasta med pesto og erter. Anrett på varme tallerkener og pynt med basilikumblader og litt pesto.
Bold Title
bottom of page