Panert nakkekotelett med moste mynte-erter
INGREDIENSER
Porsjoner
4
4 nakkekoteletter
Salt og pepper
Mel (gjerne rugmel)
2 egg
Brødkrum
Olje til steking
300 g frosne grønne erter
1 ss smør
1/2 dl vann
En håndfull hakkede mynteblader
Salt eller soyasaus
Fetaost og revet skall av 1 sitron (kan sløyfes)
Serveres med kokte poteter eller potetmos
Appelsin eller sitronmarmelade
SLIK GJØR DU
Skjær vekk beina på kotelettene. Strø over salt og pepper. Vend dem i mel, så egg og tilslutt brødkrum. Stek dem sprø i en panne og bruk rikelig med olje.
Varm ertene med smør og vann i en kjele. Mos dem lett og tilsett mynte. Smak til med salt eller soyasaus.
Server kotelettene med et dryss av fetaost og revet sitronskall, gode poteter og eventuellt marmelade ved siden av.