top of page
Karristekte kyllingklubber med couscous
INGREDIENSER
Porsjoner
4
2 ss karri
2 ss olje
4 kyllingklubber
2 epler
2 dl vann
2 dl couscous
3 ss peanøtter
8 aprikoser, tørkede
2 ss rosiner
Salt og pepper
4 ss kesam
Basilikum til pynt
Passer like godt med ris eller potetstappe istedenfor couscous.
SLIK GJØR DU
Bland 1 ss karri med olje. Pensle kyllinglår med krydderblandningen og stek på svak varme under lokk til de er gjennomstekte. Del epler i biter eller båter og stek i ett min på hver side.
Kok opp 2 dl vann og ha i couscous. Sett på lokk å la couscous trekke i 4 min. Ha i peanøtter, aprikoser og rosiner. Smak til med salt og pepper.
Bland kesam med karri. Servér kyllingklubber med couscous, epler og karrikesam, pynt med frisk basilikum.
Bold Title
bottom of page