Karristekte kyllingklubber med couscous

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 ss karri
2 ss olje
4 kyllingklubber
2 epler

2 dl vann
2 dl couscous
3 ss peanøtter
8 aprikoser, tørkede
2 ss rosiner
Salt og pepper

4 ss kesam
Basilikum til pynt

Passer like godt med ris eller potetstappe istedenfor couscous.

SLIK GJØR DU

Bland 1 ss karri med olje. Pensle kyllinglår med krydderblandningen og stek på svak varme under lokk til de er gjennomstekte. Del epler i biter eller båter og stek i ett min på hver side.
Kok opp 2 dl vann og ha i couscous. Sett på lokk å la couscous trekke i 4 min. Ha i peanøtter, aprikoser og rosiner. Smak til med salt og pepper.
Bland kesam med karri. Servér kyllingklubber med couscous, epler og karrikesam, pynt med frisk basilikum.

Bold Title