top of page
Grillet tunfisk med salat og dressing
INGREDIENSER
Porsjoner
4
Sitron- og soyadressing:
2 ts frisk ingefær, hakket
1 sitron, saften
3 ss japansk soya
1 ss sesamolje
2 ts senneppulver
4 ss riseddik
4 ss peanøttolje
4 tunfiskbiffer à ca 160 g
Salt og pepper
12 asparges
12 reddiker
1 raddichio rossosalat
1 pose rekechips
Pass på at du ikke gjennomsteker tunfisken, da den fort blir tørr.
SLIK GJØR DU
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Pensle tunfisken med dressingen og krydre med salt og pepper. Grill fisken 1-2 min på hver side.
Høvle asparges og reddiker tynt. Riv salaten i mindre biter og bland med asparges og reddiker.
Skjær tunfisken i biter og servér med salat og dressing. Servér med rekechips til.
Bold Title
bottom of page