Grillet biff med asparges og urtesmør

INGREDIENSER

Porsjoner

4

200 g økologisk smør, romtemperert
Revet skall fra 1/2 sitron
2 pressede hvitløkfedd
1 dl hakkede friske urter, økologiske
Salt og pepper

4 økologiske oksebiffer á ca. 180 g
Ca. 20 asparges
Olivenolje

Server med bakt potet, eller grillede småpoteter. Hvis du ikke har lyst på potet, kan en stor deilig sommersalat med masse godt i serveres til.

SLIK GJØR DU

Ha smøret i en bolle sammen med sitron, hvitløk og urter. Rør godt sammen, gjerne med miksmaster. Krydre med salt og pepper. Pakk inn smøret i bakepapir til en rull. Sett kaldt til servering.
Gni inn kjøtt og asparges med olje. Krydre med salt og pepper. Grill kjøttet over middels høy varme til det pipler opp kjøttsaft. Snu biffene og grill videre et par minutter. La kjøttet hvile et par minutter før servering. Grill aspargesene ved siden av biffene. Server med urtesmør skåret i skiver.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram