Grønne fiskepinner med rask tzatziki

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 agurk
1 beger yoghurt naturell
1 presset hvitløkfedd
3 ss hakket persille eller mynte
Salt og pepper
Økologisk strøkavring
Økologiske urter
700 g fiskefilet f.eks. torsk eller sei
Økologisk mel
2 økologiske egg
Olje og smør til steking
4 sitronbåter

Potetstappe er godt til hverdags, eller pommes frites hvis du vil servere pinnene som fish & chips.

SLIK GJØR DU

Rasp agurken grovt. Press fra så mye væske du klarer og bland med yoghurt i en bolle. Tilsett hvitløk og urter. Smak til med salt og pepper. Sett kaldt til servering.
Miks strøkavring med urter. Skjær fisken i passe store strimler, og krydre med salt og pepper. Vend fisken først i mel, deretter i sammenvispet egg, og til slutt i strøkavringen. Stek pinnene i olje og smør på begge sider til de er gjennomstekte og sprø. Server med tzatziki og sitron.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram