Geitefrikassé

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g frikassékjøtt (bog, ribbe, nakke)
500 g rotgrønnsaker (gulrot, persillerot, kålrot etc), evt rødløk og brokkoli
2 dl fløte
Maizenajevning
Vann til koking
Salt og pepper
Persille eller annet grønt til pynt

SLIK GJØR DU

Del kjøttet i biter, legg det i en kjele og fyll på vann til det akkurat dekker. Kok kjøttet mørt (koketiden avhenger av kjøttet du bruker). Løft kjøttet ut av kraften.
Del grønnsakene i grove biter og kok dem møre i kraften (ca 10 min). Legg kjøttet tilbake og tilsett fløte.
Varm opp frikasséen, jevn til ønsket tykkelse med maizena og smak til med salt og pepper. Servér med kokte poteter og pynt med persille.

Bold Title