top of page

Gazpacho

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 vårløk
2 hvitløkfedd
4 modne tomater
2 skrelte agurker
1 rød paprika
4 skiver dagsgammelt brød i biter
1 boks hele tomater, Änglamark
2 ss god eddik
1/2 dl god olivenolje, økologisk
1/2 dl hakket basilikum, økologisk
Salt og pepper
Evt. litt sitronsaft

Skjær løk, hvitløk og grønnsaker i biter. Ha alt i en bolle sammen med brød, hele tomater, eddik, olje og basilikum.
Miks alt jevnt med en mikser, og sett kaldt i minst en time.
Smak til suppen med salt, pepper og sitronsaft. Hvis suppen er tykk kan litt vann eller tomatjuice tilsettes. Serveres kald.

Server med reker, krutonger og litt god olivenolje.

Bold Title

bottom of page