top of page

Frøken Engebakkens Vegetar Tortilla

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 økologisk hakket løk
2 hakkede økologiske hvitløkfedd
500 g kokte poteter og grønnsaker i like biter
Økologisk olje til steking
2 ss hakket økologisk timian eller basilikum
4 hakkede vårløk
10 økologiske egg
150 g revet ost, eller fetaost
Salt og pepper
Økologisk strøkavring

En blandet salat og godt brød passer perfekt til.

SLIK GJØR DU

Brun løk, hvitløk, poteter og grønnsaker i olje. Ta pannen fra varmen og vend i urter og vårløk. Pisk sammen egg og ost i en bolle, og krydre med salt og pepper. Smør en ildfast form med smør eller olje og dekk med strøkavring. Fordel de stekte grønnsakene i formen, og hell eggene over. Stek midt i ovn ved 175 °C i ca. 35 minutter eller til tortillaen har pen farge og er gjennomstekt. Server!
Magnus kommentar:
Spansk tortilla er en lur og velsmakende måte å gjenbruke potet- og grønnsaksrester. Eller kanskje har du en kvart paprika, en halv gulrot og noen andre grønnsaker som ligger igjen i kjøleskapet? Tortilla smaker like godt kald som varm, så dette er perfekt matpakkemat.

Bold Title

bottom of page