top of page
Fisk- og baconspyd med gurkemeie

INGREDIENSER
Porsjoner
4
Marinade:
2 ss olje
2 ss fishsauce
2 ss risvin
Litt gurkemeie
2 ts ingefær, revet
2 ts rekepasta
500 g fiskefilet i biter, f. eks steinbitfilet
Vårløkolje:
4 ss olje
2 vårløk, hakket
150 g bacon, i biter
4 ss peanøtter, grovknuste
Servér med ris og grønnsaker.
SLIK GJØR DU
Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle og vend i fiskebitene. La marinere i 2-3 timer i kjøleskapet.
Vårløkolje: Varm opp oljen i en kjele. Ta kjelen fra varmen og ha i vårløken.
Tre fisk- og baconbiter på trespyd.
Grill spydene over middel varme til de er gjennomstekte. Pensle med vårløkolje innimellom og dryss over peanøtter når spydene vel ligger på tallerkenen. Servér.
Bold Title
bottom of page