top of page

Fisk- og baconspyd med gurkemeie

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

Marinade:
2 ss olje
2 ss fishsauce
2 ss risvin
Litt gurkemeie
2 ts ingefær, revet
2 ts rekepasta

500 g fiskefilet i biter, f. eks steinbitfilet

Vårløkolje:
4 ss olje
2 vårløk, hakket

150 g bacon, i biter
4 ss peanøtter, grovknuste

Servér med ris og grønnsaker.

SLIK GJØR DU

Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle og vend i fiskebitene. La marinere i 2-3 timer i kjøleskapet.
Vårløkolje: Varm opp oljen i en kjele. Ta kjelen fra varmen og ha i vårløken.
Tre fisk- og baconbiter på trespyd.
Grill spydene over middel varme til de er gjennomstekte. Pensle med vårløkolje innimellom og dryss over peanøtter når spydene vel ligger på tallerkenen. Servér.

Bold Title

bottom of page