Fisk- og baconspyd med gurkemeie

INGREDIENSER
Porsjoner
4
Marinade:
2 ss olje
2 ss fishsauce
2 ss risvin
Litt gurkemeie
2 ts ingefær, revet
2 ts rekepasta
500 g fiskefilet i biter, f. eks steinbitfilet
Vårløkolje:
4 ss olje
2 vårløk, hakket
150 g bacon, i biter
4 ss peanøtter, grovknuste
Servér med ris og grønnsaker.
SLIK GJØR DU
Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle og vend i fiskebitene. La marinere i 2-3 timer i kjøleskapet.
Vårløkolje: Varm opp oljen i en kjele. Ta kjelen fra varmen og ha i vårløken.
Tre fisk- og baconbiter på trespyd.
Grill spydene over middel varme til de er gjennomstekte. Pensle med vårløkolje innimellom og dryss over peanøtter når spydene vel ligger på tallerkenen. Servér.