Fennikelstekt kyllingrulade med tortellini, soppsjy og urteskum

INGREDIENSER
Porsjoner
4
4 små kyllingbryst, ferske
4 ss estragonblader, hakket
4 ss spinat
8 baconskiver
1 ss olje
Salt og pepper
2 ss fennikelfrø
20 ferske tortellini
Små grønnsaker, f.eks. vårgulrøtter, asparges, cherrytomater
4 dl små sopp, renset
1 dl portvin
3 dl oksesjy
1 ss smør
1 dl melk
2 ss urtepuré (miksede urter)
Urter til pynt
Fyll gjerne kyllingbrystene med f.eks. skalldyr eller gåselever. Servér med friseesalat til.
SLIK GJØR DU
Lag snitt i siden på brystene og legg i estragon og spinat. Ha baconskiver rundt brystene og surr hardt inn i bakepapir og plastfolie. Stek i mikrobølgeovn på lav temeratur i ca 10 min til brystene er gjennomstekte. La kjølne litt. Surr ruladene i olje og krydre med salt, pepper og fennikelfrø. Skjær i biter ved servering.
Kok tortellini som anvist på pakken. Kok og grill grønnsakene og vend sammen med tortellini.
Kok sammen sopp med portvin og sjy til en tykk saus. Pisk i 1 ss smør og smak til med salt og pepper. Ha melk og urtepuré i en kjele og pisk opp til et tykt skum. Smak til med salt og pepper. Anrett kylling med pasta, grønnsaker og sauser. Pynt med friske urter.