Buljongkokte kyllinglår med vill ris

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 store økologiske kyllinglår
Salt og pepper
4 økologiske gulrøtter i biter
2 økologiske løk i båter
3 stangselleristilker i biter
2 hvitløkfedd i skiver
Et par stilker frisk økologisk timian
Et par stilker frisk økologisk persille
1 laurbærblad
1 liter kylling buljong
4 porsjoner økologisk vill ris

Kok gjerne med flere grønnsaker mot slutten av koketiden så alt er ferdig samtidig. Dette er ”one-pot-wonder” på sitt beste!

SLIK GJØR DU

Gni inn kyllinglårene med salt og pepper, og ha dem i en stor kjele sammen med alt unntatt risen. Kok kyllinglårene i ca. 1 time. Fjern skummet som kommer opp. Når lårene har kokt i ca. 30 minutter setter du over risen etter anvisning på pakken. Server.
Magnus kommentar:
Tenk på morgendagen når du lager mat. En middag kan fort bli til to hvis du koker 8 kyllinglår i stedet for 4. Av de resterende lårene kan du lage en deilig kyllingpai eller suppe. Kanskje en sunn kyllingsalat, selvfølgelig også med litt risrester.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram