top of page
Blandet salat med reker, bacon og tomat
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
200 g reker i lake
2 ss soltørket tomatpesto
8 skiver bacon
Dressing:
1 eggeplomme
2 hvitløkfedd, presset
1 ts eplesidereddik
Ca 2 dl nøytral olje
Salt og pepper
2 issalat i biter
1 beger cherrytomater, delte
1 neve krutonger
1 dl parmesan, høvlet
4 sitronbåter
Sil laken fra rekene og vend dem i soltørket tomatpesto. Sprøstek bacon.
Ha eggeplommen i en bolle sammen med hvitløk og eddik. Pisk inn oljen litt og litt. Smak til dressingen med salt og pepper. Vend salaten inn i dressingen og fordel på fire tallerkener.
Legg på tomater, reker, bacon, krutonger og parmesan. Servér med sitron.
Ha gjerne agurk, oliven, løk eller andre godsaker i salaten.
Bold Title
bottom of page