Bakt torskefilet med søtpotetmos

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g søtpoteter
1-2 dl lettrømme
Salt og pepper

800 g torskefilet, frossen og tint
1 lite glass oliven
1 lite glass soltørkede tomater
1 pk aspargesbønner
4 sitronbåter til servering

Det finnes billige varianter av torskefilet. Søtpotetene kan byttes ut med vanlig potet. Bakte cherrytomater smaker også godt til.

SLIK GJØR DU

Skrell søtpotetene og del i biter. Kok i vann til de er møre. Mos potetene med rømme til puré. Smak til med salt og pepper.
Legg torskefileter i ildfast form og krydre med salt og pepper. Fordel oliven, soltørkede tomater (med oljen) og bønner rundt fisken og dekk til med folie. Stek i ovn ved 200 °C i ca 12 min eller til fisken er ferdig.
Servér fisken med potetpuré, grønnsaker og sjyen fra formen. Sitronbåt hører med.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram