top of page

Asiatisk andebryst

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g andebryst
1 gul squash, liten
1 grønn squash, liten
1 ss eddik
2 ss smør
1 ss sukker
Salt og pepper
3 ltr kylling- eller andekraft
1/2 dl soyasaus, søt
1/2 dl soyasaus, vanlig
Saften av 1 lime

SLIK GJØR DU

Rut andebrystet i fettet med en skarp kniv og brun kjøttet på alle sider i en tørr stekepanne. Stek i ovn ved 78 °C til kjernetemperaturen er 56 °C (bruk steketermometer).
Skjær squashen i biter (gjerne i fasong hvis du vil gjøre det ekstra fint). Kok squash, eddik, smør og sukker i 1 min. Smak til med salt og pepper.
Bland kraft, soyasauser og limesaft og kok sakte inn til du har 4–5 dl ferdig saus. Serveres med ris eller poteter.

Bold Title

bottom of page