Økologisk biffwok
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Nøytral olje
600 g økologiske biffstrimler
1 hakket rød chili
2 hvitløkfedd i skiver
Salt og pepper
1 ts kinesiske femkrydder
4 vårløk i biter
100 g sukkererter
1 økologisk paprika i strimler
1 neve økologiske sjampinjonger i skiver
3 ss økologisk soyasaus
Varm opp litt olje i en wok. Wok kjøttet over høy varme sammen med chili og hvitløk til kjøttet har pen farge. Krydre med salt, pepper og kinesiske femkrydder. Ta kjøttet fra wokken. Varm opp litt mer olje og wok grønnsaker og sopp raskt over høy varme. Ha kjøttet tilbake i wokken, og vend sammen. Ha over soyasaus og server.
Magnus kommentar:
En rask, sunn wok er godt i de kalde månedene etter jul. Varier grønnsaker og kjøtt, eller fisk, alt etter hva du har lyst på.
Server med nykokt ris eller nudler. Dryss gjerne over cashewnøtter eller sesamfrø.