Ølbreserte økologiske kyllinglår

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 økologiske kyllinglår
Salt og pepper
Litt frisk timian
Olje til steking
8 hvitløkfedd
2 løk i ringer
1 flaske lyst økologisk øl

Tilbehør til dine kyllinglår kan være en sunn cæsarsalat, potetstappe og rotgrønnsaker eller en deilig risotto med bakte økologiske tomater.

SLIK GJØR DU

Del eventuelt kyllinglårene hvis de er store, og krydre dem med salt, pepper og timian. Brun kyllingen i olje over middels varme i en dyp stekepanne sammen med hvitløk og løk til skinnet er sprøtt. Snu kyllingen og tilsett øl. Legg på lokk og la bresere i 20 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Sett eventuelt kyllingen under grillen på ovnen for å få sprøtt skinn.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram