Økologisk risengrynsgrøt

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 dl vann
2 dl økologisk grøt ris
1 liter økologisk melk
Litt salt

Til servering:
Økologisk sukker
Malt kanel
Økologisk smør

Flatbrød med deilig spekemat og rød saft er klassisk tilbehør til julegrøten.

SLIK GJØR DU

Ha vann og risgryn i en kjele og kok inn vannet. Spe med melk litt og litt. Kok over svak varme, rør av og til i kjelen så grøten ikke brenner seg i bunnen av kjelen. Smak til med salt. Server grøten med sukker, kanel og smørøye.
Magnus kommentar:
Lag gjerne riskrem av grøtrestene! Det er bare å piske kremfløte (økologisk selvfølgelig) med sukker og vanilje som grøten vendes inn i. Server med hakket ristet mandel og rød saus.

Bold Title