Toast med hamburger og gåselever

INGREDIENSER
Porsjoner
4
300 g karbonadedeig
1 eggeplomme
1 ts potetmel
1/2 dl melk
Salt og pepper
Smør til steking
200 g gåselever
Salt og pepper
2 sjalottløk, finhakket
1 ss sukker
1 ss sherryeddik
1 plommetomat, finhakket
1 tomme ingefær
1 ss honning
1 ss appelsinskall, revet
2 brødskiver
2 ss olivenolje
Noen blader salat
4 ts sennep
SLIK GJØR DU
Bland karbonadedeig, eggeplomme, potetmel og melk. Rør godt sammen og smak til med salt og pepper. Form til fire små hamburgere. Stek dem lysebrune på hver side i smør.
Del gåselever i fire skiver. Strø på salt og pepper. Stek lysebrun på begge sider i en teflonpanne.
Kok sjalottløk, sukker og edik til sirup. Tilsett tomater og kok til det tykner.
Kutt ingefær i tynne strimler. Fres myk i honning. Tilsett revet appelsinskall.
Kutt brødskivene til fire små firkanter. Stek lysebrun i olivenolje.
Anrett brødskiver i bunn med salat og sennep på. Legg på hamburger, så gåselever. Topp med tomater og ingefær.