top of page

Rosastekt ishavsrøye

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

500 g ishavsrøyefilet
4 ss pepper, kvernet
1 ss salt
2 ss sesamolje

4 asparges
4 ss olje med sitronsmak

1 rødløk
1 ss sitronsaft
1 ss sukker

Soyasirup
Wasabi
Koriander, frisk

SLIK GJØR DU

Renskjær fisken. Ta vekk beina med en liten pinsett. Skjær vekk skinnet. Panér hele fileten i pepper. Stekes 5 sek på hver side i sesamolje. Avkjøles og skjæres i tynne skiver.
Kok asparges 2-3 min i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Skjær asparges i tynne skiver. Vend i sitronolje.
Finhakk rødløk. Press over saften av 1 sitron og tilsett sukker.
Anrett fisk på kalde tallerkener. Legg på asparges og rødløk. Ha på soyasirup og noen knivsodder med wasabi. Pynt med frisk koriander til slutt.

TITLE

bottom of page