top of page
Rekesalat med avokado, peanøtter og kokosdressing

INGREDIENSER
Porsjoner
4
500 g reker, renset
1 avokado i biter
2 dl alfalfaspirer
3 dl agurk i biter
1 appelsin i fileter
8 cherrytomater i skiver
1 stor gulrot i strimler
4 dl frisk spinat og gjerne noen andre salatblader
Dressing:
2 ss olje
1 lime, saften
4 ss peanøtter
1 ts curry paste
1 ts honning
1/2 dl fettredusert kokosmelk
1 hvitløkfedd, hakket
Salt
Pynt:
4 ss kokosmasse
2 ss peanøtter
2 ss granateplekjerner
Bytt gjerne ut rekene med scampi!
SLIK GJØR DU
Bland sammen reker, avokado, alfalfaspirer, agurk, appelsin, cherrytomat, gulrot og spinat. Fordel salaten på fire tallerkener.
Bland alle ingrediensene til dressingen.
Rist kokosmassen i tørr stekepanne.
Hell dressingen over salaten. Dryss over kokosmasse, peanøtter og granateplekjerner, servér.
TITLE
bottom of page