Rått oksekjøtt med steinsoppaïoli

INGREDIENSER

Porsjoner

4

50 g steinsopp
1 ss smør
1 dl majones (gjerne hjemmelaget)

1 baguette, halvstekt
4 ss olivenolje, extra virgin

300 g indrefilet, okse av beste kvalitet
Salt og pepper

2 sjalottløk
En neve salatblader, friske
8 vaktelegg (kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

Kutt steinsopp i små terninger. Stek dem lysebrune i smør. Smak til med litt salt. Sil av smøret og bland med majones.
Kutt baguette i 1 cm tynne skiver. Stek dem lysebrune på den ene siden i olje. Legg over på kjøkkenpapir.
Kutt oksefilet i syltynne skiver. Strø over litt salt og pepper.
Kutt sjalottløk i tynne skiver.
Anrett salat på sprøstekt loff. Legg på oksekjøtt, steinsoppaïoli og sjalottløk. Del vaktelegg i to med en liten kniv. Hell av noe av hvitten. Legg eggene på salaten.

TITLE