Pepperstekt kamskjell

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 ss hel sort pepper

8 store kamskjell
Salt
1 ss smør

2 lange gulrøtter
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
1 sjalottløk i ringer
Noen pene rucculablader eller andre urter
2 ss cashewnøtter

Drypp gjerne noen dråper urteolje over salaten og servér med brød.

SLIK GJØR DU

Forvell pepperkornene 10-12 ganger i kokende vann, bytt vann hver gang. (Dette for at pepperkornene skal bli mildere i smaken). Hakk deretter pepperkornene så fint du kan med en kniv.
Krydre kamskjellene med salt og mild pepper. Stek kamskjellene i smør ca 1 min på hver side.
Gulrøttene høvles og blandes med olje, eddik, løk og ruccula.
Anrett kamskjell med gulrotsalat. Pynt med urter og nøtter.

TITLE