top of page
Pepperstekt kamskjell

INGREDIENSER
Porsjoner
4
2 ss hel sort pepper
8 store kamskjell
Salt
1 ss smør
2 lange gulrøtter
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
1 sjalottløk i ringer
Noen pene rucculablader eller andre urter
2 ss cashewnøtter
Drypp gjerne noen dråper urteolje over salaten og servér med brød.
SLIK GJØR DU
Forvell pepperkornene 10-12 ganger i kokende vann, bytt vann hver gang. (Dette for at pepperkornene skal bli mildere i smaken). Hakk deretter pepperkornene så fint du kan med en kniv.
Krydre kamskjellene med salt og mild pepper. Stek kamskjellene i smør ca 1 min på hver side.
Gulrøttene høvles og blandes med olje, eddik, løk og ruccula.
Anrett kamskjell med gulrotsalat. Pynt med urter og nøtter.
TITLE
bottom of page