top of page
Kveitecarpaccio med østersmarinade, parmesanchips og ananas-salsa

INGREDIENSER
Porsjoner
4
Ca 200 g kveite i skiver
8 østers i biter
4 ss sitronsaft
4 ss olivenolje
Salt og pepper
100 g parmesan, revet
Ananas-salsa:
1 dl ananas i terninger
1 dl melon i terninger
1 tomat i terninger
1 avokado i terninger
1 lime
2 never pyntesalat
Servér gjerne med noen hele østers ved siden av.
SLIK GJØR DU
Legg ut fiskeskivene på fire tallerkener. Bland sammen østers med sitronsaft og olje, smak til med salt og pepper. Ha marinaden over kveiteskivene og la marinere i ca 10 min.
Dryss parmesan på bakepapir og stek i ovn på 200 °C til den er sprø. Når det er kaldt brytes parmesanen i passe biter.
Bland alle ingrediensene til salsaen. Smak til med limesaft og revet limeskall.
Pynt med salatblader.
TITLE
bottom of page