top of page
Kremet trøffelpasta

INGREDIENSER
Porsjoner
4
200 g voksbønner
Salt
4 vårløk
50 g pinjekjerner eller andre nøtter
1 ss smør
400 g pasta med trøffelsmak
2 ss crème fraîche
Estragon, frisk
4 vaktelegg
Frisk estragon
Om du ikke får tak i pasta med trøffelsmak, kan du tilsette 1 ts trøffelolje samtidig som crème fraîche.
SLIK GJØR DU
Snitt bønner i to på langs. Kok dem møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Kutt vårløk i tynne skiver. Rist pinjekjerner lysebrune.
Kok pasta mør i lettsaltet vann. Sil av vannet og vend inn crème fraîche og friske estragonblader.
Varm opp bønner, vårløk og pinjekjerner i smør.
Bruk en pinsett og rull fire ruller ut av pastaen. Fordel bønnesalaten på fire tallerkener. Legg på pastarullene. Servér med en rå vakteleggeplomme og friske estragonskudd.
TITLE
bottom of page