top of page
Duebryst på endiviesalat

INGREDIENSER
Porsjoner
4
Bryst fra 2 duer
Smør
1 endiviesalat
1 nektarin
5 cm stangselleri
1 ss hakket valnøtt
1 ss hvitvinseddik
4 ss extra virgin olivenolje
Salt og pepper
1/2 granateple
Vil du servere denne retten som hovedrett, dobler du alle mengder.
SLIK GJØR DU
Duebryst: Skjær ut filetene, pensle med smør og stek dem i ovn ved 180°C. La kjøttet hvile til det er avkjølt.
Salat: Ta av noen endivieblader til pynt. Finstrimle nektarin, endivie og selleri og tilsett hakkede valnøtter. Bland inn eddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Servering: Fordel salat på tallerkenen og legg tynne skiver av duebryst oppå. Frøene fra granateplet vippes ut med en skje og legges over. Pynt med endivieblader.
TITLE
bottom of page